Kadınlar kadar ilgi çekmedikleri bir gerçek fakat ünlü erkeklerin stili de takipçileri için ilham verecek detaylarla dolu. Harry Styles’ın konserlerinde giydiği desenli ceket ve pantolonlardan, Childish Gambino’nun tek renk takımlarındaki 70’ler havasına kadar birçok kombin, aslında üzerine fazlasıyla düşünülmüş stillere işaret ediyor. Bir de tabii tahtı sarsılmayan David Beckham ve Johnny Depp gibi stil ikonları var. Yani ünlü erkeklerin dünyası stil konusunda sandığımızdan daha dolu dolu.

Bu sefer radarımızda jean giymekten vazgeçemeyen ve her defasında fark yaratabilen ünlüler var. Bakalım sizin favoriniz hangisi olacak?

David Beckham

Ailecek moda dünyasının hakimi olan Beckhamlar ne giyse olay oluyor. David Beckham zaten son 20 yılın en başarılı moda ikonlarından biri. Öyle ki Prens Harry ve Meghan Markle’ın düğününde ikisini de giydikleri ve karizmasıyla gölgede bırakabildi. Aynı anda hem ikon hem efsanevi bir futbolcu hem de muhteşem bir aile babası olmayı başaran Beckham’ın jean tercihleri genelde skinny modellerden yana oluyor.

Jonah Hill

Hollywood’un en eğlenceli filmlerinde daima bir rolü olan Jonah Hill, son zamanlarda artan kilolarından kurtulmaya karar verdi ve ortaya yepyeni bir insan çıktı. Kilosu konusunda daima çok hassas olan ve konuyla ilgili sorulardan nefret eden Jonah, sonunda sitem etmek yerine verimli bir karar aldığı için mutluyuz. Zira giydikleri bile değişti.  Artık skinny jean, uzun paltolar ya da jean gömlek onun için günlük hayatın bir parçası.

Justin Theroux

Jennifer Aniston ile yaşadığı aşkla daha da popüler olan oyuncu  Justin Theroux, özellikle baştan aşağı siyah giydiği kombinleriyle ünlü. Oyuncu siyah skinny jeanleri o kadar seviyor ki ona özel üretim yapan bir markayla çalışıyor. Özellikle blazer ya da deri ceketle birlikte siyah jean’in karizması artıyor. Siz de kışa uygun bu görünümden ilham alabilirsiniz.

Justin Bieber

Skandallarla sık sık adından söz ettirse de Purpose ile kariyeri ve hayatında farklı bir döneme giren Justin Bieber, zamanında ulaşılamaz ve kusursuz olarak çizilen imajının aksine artık daha casual ve herkes gibi olmaya özeniyor. Her ne kadar terlik ve çorap ikilisinden vazgeçemese de bir dönem düşük bel jeanler onun olmazsa olmazıydı. Düşük bel jean, sneake rve bomber ceketle Justin’in stilini günlük hayata uyarlayabilirsiniz.

Wiz Khalifa

Rap dünyasının ünlü ismi daima giydikleriyle dikkat çekiyor. Sık sık stilini güncelliyor. Ama çoğu zaman beyaz jean’lerden vazgeçmiyor. Kimi zaman kat kat gömlek ve tişörtlerle kimi zaman da dövmeli vücudunu ortaya çıkaracak şekilde de olsa beyaz jean giyiyor. Her defasında da şık olan Wiz Khalifa gibi beyazlar içinde olmak sonbahar ve kışa uygun olmasa da havalar soğumadan şans verebilirsiniz.

Ryan Reynolds

Blake Livey ile ilişkisine bayıldığımız kadar Ryan Reynolds’ın stiline de hayranız. Deadpool karakterine hayat veren ünlü oyuncu, basit bir stile sahip ama bunu en şık şekilde ortaya koyabiliyor. Sade bir tişört ya da kazak, bot ve jean üçlüsü onun için iyi görünmenin olmazsa olmazları. Çabasız şıklığı en net haliyle özetleyen Ryan Reynolds’ın vazgeçilmez aksesuarlarıysa şapka ve gözlük.